KONI Heavy Track

A Koni HEAVY TRACK lengéscsillapítók terepjárókhoz és SUV-okhoz egyaránt kiválóan használhatóak.

Borzasztó körülmények vagy kanyargós utak? Amikor az aszfalt unalmassá válik, és a kavics, a sár és a por kezd csábítani, akkor a HEAVY TRACK terepjáró lengéscsillapító a legideálisabb választás. Ez a lengéscsillapító optimális úttatást, kezelhetőséget és komfortérzetet biztosít Önnek és járművének, legyenek azok normál utcai körülmények vagy a vad terep.

A KONI 4 x 4 lengéscsillapítói kifejezetten a 4WD-k és a SUV-ok számára lettek kifejlesztve. A KONI mérnökei extrém körülmények között tesztelték a HEAVY TRACK lengéscsillapítókat, hogy megfelelhessenek azoknak a terepjáró- és SUV tulajdonosoknak, akik elvárása a fokozott biztonság, stabilitás és kezelhetőség, a legkomolyabb off-road körülmények között is. Ezekkel a lengéscsillapítókkal a legjobbat hozhatja ki járművéből a terepen, normál úton pedig nagyobb komfort érzettel, fokozott biztonsággal, még jobb kezelhetőséggel és úttartással számolhat. A HEAVY TRACK lengéscsillapítók könnyen és precízen állathatóak, a csillapítási karakterisztika minden körülményhez hozzáigazítható. Ráadásul a HEAVY TRACK komoly csillapítási-teljesítmény többlettel bír.

A HEAVY TRACK alkalmazkodik minden körülményhez – egy igazi „all-road” lengéscsillapító.

És ez még nem minden! A KONI lengéscsillapítók minősége páratlan, ami nem csak a robosztus kivitel következménye, hanem a komoly odafigyeléssel megválasztott anyaghasználaté is (ilyenek például a magas hőmérsékletet is elviselő tömítő elemek).

Jellemzők:

  • Optimális kezelhetőség, úttartás és tapadás
  • Állítható húzófokozat minden útfelülethez
  • Speciális és különleges anyaghasználat a maximális teljesítmény érdekében
  • Jobb vezethetőség
  • Robosztus konstrukció
  • Hosszú élettartam