Legális ültetés? Lehetséges!

2016-07-11 Kárászy Balázs Egyéb Nincs hozzászólás

Sok ügyfelünk kérdezi meg tőlünk: „Ha sport lengéscsillapítót és rugót szereltetek az autómba az legális?” Eddig csak az a választ tudtuk adni számukra, hogy minden általunk forgalmazott terméknek van németországi TÜV jóváhagyása, amit a rendelkezésükre tudunk bocsátani, de a további teendőkkel nem tudtunk információt adni.

Idén Nokta Balázs, a Nemzetközi Autó Motor és Tuning Show főszervezőjében is felmerült a kérdés: „Hogyan építhetjük át úgy az autónkat, hogy az ne okozzon kellemetlen pillanatokat számunkra a műszaki vizsgán?” Így elkezdett utánajárni a témának. A cikk írásának pillanatában még nem zárult le a projekt, de ha sikerül áttörést elérni, akkor az álltaluk átépített autó forgalmijába bele fog kerülni az „átépített gépjármű” kifejezés.

EIBACH ProKit és Sportline sportrugóknak nem csak TÜV bizonyítványuk van, hanem velük az autó kezelhetősége jelentősen javul, így biztonságosabbá válik a közlekedés. Pontosan ugyan ez a helyzet, ha valaki nem csak a rugókat, hanem a lengéscsillapítókat is le szeretné cserélni autójában. A Koni SPORT vagy STR.T lengéscsillapító szetteket H&R ültetőrugókkal forgalmazza cégünk. A lengéscsillapítók a gyáriakkal teljes mértékben csereszabatosak, míg a rugók révén 25-30 mm-es hasmagasság csökkenés érhető el.

Cégünk mottója: Teljesítmény. Tuning. Biztonság. Ne elégedjen meg az átlagossal: válasszon Koni lengéscsillapító szettet vagy Eibach rugó szettet autójához. Higgye el, nem fog csalódni!


The requested URL returned error: 426 Unknown