Megnéznéd élőben? Gyere el! Autóshow októberben!

2015-09-01 krxx Egyéb Nincs hozzászólás

Megnéznéd élőben is?! Gyere el!

Jövőnk az autó!

2015. október 28-30. (szerda-péntek)

AUTOMOTIVE HUNGARY
Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás

A Hungexpo Zrt. nagyszabású, a magyar autógyártás teljes spektrumát felölelő járműipari szakkiállítás-csokrot szervezett 2014 őszén. A 2. alkalommal megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY és a 23. AUTÓTECHNIKA bemutatta a hazai autógyárak mellett a beszállítókat, alkatrészgyártókat, karbantartókat, a garázsipar résztvevőit és a járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplőit is 2014. november 5-8. között. Nincs hasonló témájú kiállítás a kelet-közép európai régióban, így a résztvevők egyöntetű véleménye mellet, mely szerint ezek a rendezvények kiemelt szerepet töltenek be az ágazat sikeres fejlesztésében, a HUNGEXPO – a szakmai partnerekkel közösen – a kiállítások megrendezésének folytatása mellett tette le a voksát.

A kiállításról készült filmet megtekintheti a galéria menüpont alatt.

ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER

A kiállítói és látogatói visszajelzések alapján a rendezvény ideális szakmai találkozóhelyként szolgál, sikeresen összekötve a jól képzett magyar mérnököket, mérnökhallgatókat az üzleti szegmens szereplőivel. Nemcsak hazai, de külföldi egyéni és kollektív kiállítók is érdeklődnek már az idei kiállítás iránt, ami erősíti a rendezvény ÜZLET jellegét.

A TUDOMÁNY tematikához kiválóan kapcsolódnak a járműipar helyzetéről szóló szakmai előadások, a fejlesztésekről, innovációkról szóló prezentációk, bemutatók, melyek megoldásokat kínálnak a jelen autóipari igényeire, illetve választ adhatnak a jövőbeni kérdésekre.

Az EDU+WORK túra eseményeiben megismerhetik majd a fiatalok a képzéseket és leendő munkahelyeiket, valamint az ÁLLÁSBÖRZE keretén belül felmérhetik a járműipari humán keresletet. A KARRIER szekciót tovább erősítve idén is lesznek a Járműipari Életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint AUTOMOTIVE HUNGARY TECHTOGETHER verseny.

The requested URL returned error: 426 Unknown